استفاده از دستگاه های میکسر در بسیاری از واحد های تولیدی دیده می شود. همانطور که می دانید دستگاه های میکسر زمانی مورد استفاده قرار می گیرند که بخواهیم دو یا چند ماده را مخلوط کنیم. به تبع میکسر مایعات نیز زمانی کارآمد است که بخواهید تنوعی از مایعات را مخلوط کنید. در این مقاله درباره دستگاه میکسر مایعات برای شما توضیحاتی کامل را ارائه خواهیم کرد. اگر شما نیز بدنبال کسب اطلاعات درباره این دستگاه هستید با پاشا صنعت البرز همراه باشید.
چرا در صنعت از دستگاه میکسر مایعات استفاده می شود؟
استفاده از فناوری در صنایع مختلف سبب افزایش سرعت کار و نیز راندمان کار می شود. مزیتی که درست درباره دستگاه میکسر مایعات نیز صادق می باشد.
استفاده از دستگاه میکسر مایعات سبب می شود بازده و نیز سرعت کار در واحد هایی که محصولاتی در فاز مایع تولید می کنند بیشتر شود.
امروزه طیفی از کارخانه ها را می توان یافت که از دستگاه میکسر مایعات استفاده می کنند. برای نمونه می توان به کارخانه های تولید محصولات آرایشی و بهداشتی اشاره کرد.
البته نمی توان در هر شرایطی از این میکسر ها استفاده کرد. بلکه باید در حالی از این میکسر ها استفاده کنیم که دست کم یکی از موادی که قرار است مخلوط شوند مایع باشند.
در غیر این صورت بجای میکسر مایعات باید از میکسر های پودری استفاده کنیم. در ادامه درباره انواع این دستگاه ها و نیز مشخصه های فنی این دستگاه ها توضیحات بیشتری را خواهیم داد.
انواع دستگاه مخلوط کننده مایعات
مایعاتی که امروزه در صنایع مختلف شاهد آن ها هستیم دارای گرانروی مختلفی می باشند. برای همین باید از دستگاه های مختلفی متناسب با دستگاه مخلوط کننده مایعات استفاده کنیم.
طیفی از میکسر تانک ها را باید برای مخلوط کردن برخی از مایعات مورد استفاده قرار داد. به خصوص برای مایعاتی که به سختی با دیگر مواد یا به بیان بهتر دیگر مایعات مخلوط می شوند. در این میکسر تانک ها معمولا از همزن هایی استفاده می شود که دارای سرعت دورانی مختلفی می باشند.
دستگاه میکسر مایعات از نوع هموژنایزر
دستگاه میکسر مایعات هموژنایزر برای زمانی استفاده می شود که بخواهید دو یا چند مایع را مخلوط کنید که دارای گرانروی مختلفی می باشند.
برای نمونه زمانی که بخواهید مایعی با گرانروی کم را با مایعی با گرانروی زیاد مخلوط کنید به دستگاه میکسر مایعات از نوع هموژنایزر نیاز دارید. محل نصب این دستگاه داخل مخزن می باشد. پروانه های مخصوص سبب کشیده شدن مایعات به درون مخزن می شوند.
علاوه بر این عواملی مانند نیروی گریز از مرکز و نیز حرکت دورانی ایجاد شده در مرکز سبب می شود تا به خوبی مایعات با غلظت مختلف با هم مختلف شوند. شاید برای اینکه یک مایع همگن بوجود آید نیاز باشد تا این فرایند بیشتر از یکبار رخ دهد. در ادامه برای شما دو نوع شناخته شده دستگاه میکسر مایعات را بررسی خواهیم کرد.
1. نوع تک جداره دستگاه میکسر مایعات
نوع تک جداره نوع ساده تری نسبت به نوع میکسر دو جداره می باشد. استفاده از این دستگاه های میکسر مایعات در صنایعی مانند تولید محصولات لبنی کاربرد دارد. برای نمونه برند های تولید پنیر و … می توانند از این دستگاه های میکسر استفاده کنند. اما در ادامه به سراغ دستگاه میکسر مایعات از نوع دو جداره خواهیم رفت.
2. نوع دو جداره دستگاه میکسر مایعات
استفاده از این دستگاه بیشتر در صنایعی مانند تولید بیسکوییت و کیک دیده می شود. اگر قرار است کیک یا بیسکویتی که توسط یک شرکت تولید کننده تولید می شود نهایت کیفیت را داشته باشد باید نسبت به کیفیت خمیر آن حساس بود. این دستگاه ها می توانند چنین خمیر باکیفیتی را تولید کنند.
دستگاه میکسر مایعات پاشا صنعت البرز
در این مطلب تمامی آنچه را که درباره دستگاه میکسر مایعات باید میگفتیم را گفتیم. همانطور که گفتیم میکسر دستگاهی است که مواد مختلف را مخلوط می کند. در اینجا هم میکسر مایعات به منزله دستگاهی می باشد که برای مخلوط کردن مایعات به کار می رود. درباره انواع میکسر دو جداره و نیز تک جداره باهم صحبت کردیم. از طرف دیگر باهم بررسی کردیم که چطور می توان از مایعاتی با گرانروی مختلف یک مایع یکنواخت بدست آورد.
منتظر دیدگاه شما هستیم