دستگاه لیبل شیرینگ

محصولات شیرینگ پک
لیبل شیرینگ

 آشنایی با دستگاه لیبل شیرینگ (Shrink Label)

دستگاه لیبل شرینگ در نصب لیبل روی ظروف کاربرد دارد. این دستگاه در مقایسه با دیگر لیبل ها و برچسب ها از سرعت بالاتری برخوردار بوده و قیمت آن نیز مناسب تر می باشد. این سیستم همچنین قادر است به کمک لیبل کل ظرف را پوشانده و در همان حین درب ظرف را نیز پلمپ نماید.

بعضی از شرکت ها از نوعی نایلون پلی اتیلن به منظور چاپ بر روی ظرف محصولات استفاده می کنند که دارای قابلیت فشردگی و شیرینگ شدن بر روی محصول را دارد و به منظور پلمپ نمودن محصول این نایلون بر روی درب ظرف غلاف خواهد شد.  

در چنین شرایطی نیاز به استفاده از دستگاه لیبل شرینگ خواهد بود. این دستگاه با نام شیرینگ اسلیو نیز شناخته می شود. در این دستگاه همچنین به راحتی می توان از طریق کوچک تر نمودن تونل حرارتی، آن را با شیشه های کوچک، ظروف و یا درب بطری متناسب نموده و از این طریق آن ها را شیرینگ نمود.

برای به وجود آوردن این عمل، دستگاه شیرینگ مانند دیگر دستگاه های شیرینگ پک از ویژگی گرمادهی خود با المنت در بخش کوره که با پشم شیشه عایق بندی شده است کمک می گیرد.

به طور کلی دستگاه های لیبل شیرینگ در دو گروه تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک قرار دارند. برش نایلون در نوع اتوماتیک به صورت خودکار انجام شده و نیز قرارگیری آن بر روی ظرف نیز خودکار می باشد در حالی که در نمونه نیمه اتوماتیک آن برش قلاف های نایلون از پیش انجام شده قرارگیری آن ها بر روی ظرف به واسه اپراتور انجام شده و در نهایت آن ها را به درون کوره خواهد فرستاد.

در بازار لیبل شرینگ ها به شکل غلاف های برش خورده و یا رولی با قطرهای متنوع قابل تهیه و سفارش می باشند. محاسبه هزینه چاپ نیز به طور معمول کیلویی است. فارغ از قطر یا ضخامت، قیمت هر کیلو لیبل چیزی حدود 13 تا 15 هزار تومان می باشد و قیمت چاپ نیز به صورت جداگانه محاسبه می گردد.

لیبل شیرینگ

نحوه کارکرد دستگاه لیبل شیرینگ به چه صورت است؟

این دستگاه دارای کارکرد بسیار ساده ای بوده و در هر دو نوع تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک کار با آن ها ساده می باشد.

در نمونه های تمام اتوماتیک لیبل ها به صورت رول شده روی دستگاه قرار گرفته و برش آن ها به وسیله دستگاه و در صورت مشاهده ظرف انجام شده و در واقع بر روی ظرف یا بطری غلاف می گردند، بعد از آن نیز ظرف از درون کوره عبور داده شده و بر اثر حرارت، لیبل به ظرف خواهد چسبید.

در نوع نیمه اتوماتیک نیز از قبل برش غلاف ها انجام شده و قرارگیری این لیبل ها بر روی ظروف در حال حرکت بر روی نوار نقاله به وسیله اپراتور انجام شده و بعد از آن ظروف به سمت کوره هدایت می گردند. پس از گذشت 5 تا 15 ثانیه که ظرف از کوره خارج شد می توان لیبل را مشاهده نمود که چگونه شکل ظرف را به خود گرفته و به آن چسبیده است.

منتظر دیدگاه شما هستیم

2 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

  • علی راد
    8 می 2020 12:23 ب.ظ

    ممنون از توضیحاتتون. یک سوالی در رابطه با لیبل شیرینگ داشتم. چون طولانی هست چطور میتونم بپرسم؟ ممنون

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید